Jij

Herken je jezelf hierin?

  • Je bent ambitieus
  • Je bent betrokken
  • Je bent een levensgenieter
  • Je bent succesvol
  • En toch verlang je naar iets meer…

 

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Je grootste uitdaging als ambitieuze man, vrouw of bedrijfsleider is dat je status-quo in je levensstijl niet meteen door iemand uit je omgeving gepusht of uitgedaagd wordt. Hoe sterker je wordt, hoe minder mensen bereid zijn om je te vertellen wat je nodig hebt.

Mijn expertise tilt jouw levensstijl over 4 essentiële pijlers naar het volgende niveau. Wat ik nu al van je weet?

 

1. Gezondheid is al belangrijk

Je hecht veel belang aan een gezonde levensstijl. Jij bent je ervan bewust dat een krachtige mindset, een kalme geest en een sterk lichaam hand in hand gaan met een grandioos leven en waardig ouder worden. Ook al lukt het je niet om op alle vlakken, die rechtstreeks invloed hebben op je gezondheid, consistent je voornemens te houden. Je voelt dat er nog veel meer in je zit en wil niet langer wachten om je volledig potentieel te leven. Want je leeft maar één keer en dat is NU.

 

2. Je streeft naar minder oppervlakkigheid en meer diepgang

Je bent klaar om niet langer alleen maar symptomen te managen maar wil nu ook de oorzaak van die symptomen aanpakken. Je wil het waarom van je lichaamsprocessen ook beter begrijpen want die motiveren om voornemens vol te houden. Ondertussen weet je uit ervaring dat je geen heil kan verwachten van quick-fix-oplossingen.

Je bent op zoek naar een toegankelijke, eenvoudige en integrale aanpak voor een optimaal welzijn van je hele persoon. Je vindt het belangrijk om vanuit een totaalaanpak te werken aan een blijvende gezonde levensstijl. Je neemt geen genoegen met een leven dat niet alles biedt wat je verdient en waarin je de kracht ervaart om al je dromen in actie om te zetten.

 

3. Je zoekt stimulansen voor meer persoonlijke preventie

Je wil meer weten over de laatste ontwikkelingen om preventief zo slim mogelijk aan je gezondheid te werken.

Je zoekt hedendaagse oplossingen die op recent wetenschappelijk en complementair onderzoek gebaseerd zijn en die je persoonlijke groei en gezondheid een boost geven.

Je ondervond eerder al de directe impact van de juiste voeding op je geluksgevoel. En dan bedoel ik meer dan louter voeding voor je lichaam, ook voeding voor je geest, brein, hart en ziel.

Je gelooft in de overtuiging dat je lichaam meer baat heeft bij preventieve zelfzorg dan met medicatie en operaties. Zolang je maar de juiste ondersteuning, kennis en technieken kent.

 

4. Je houdt van groei en vooruitgang

Je hebt een intense drang om te groeien, om jezelf verder te ontwikkelen, nieuwe dingen te leren, ook over je gezondheidsgedrag.

Je hebt het inzicht dat jij de belangrijkste speler bent in je eigen doorbraken. Je beseft dat jij zélf in de cockpit van je leven zit.

Maar je begrijpt ook dat je soms moet vertragen om terug vooruit te kunnen gaan. Ook hier sta je voor open en voelt dat misschien minder prettig.

 

5. Je houdt ervan een rolmodel te zijn

Of dat nu is op persoonlijk vlak voor je kinderen, kleinkinderen of voor je collega’s op ’t werk of voor andere leden van je hobbyclub.

Je bent een sterke schakel, een drijvende kracht in je gezin, je bedrijf, je verenigingsleven. Hoe beter je je in je eigen vel voelt, hoe meer je voor anderen kan betekenen.

 

6. Teveel keuzes hebben en alles willen

Je hebt nog zoveel ideeën en plannen die je wil verwezenlijken maar komt er momenteel niet toe omdat er andere prioriteiten voorrang krijgen.

Je leest regelmatig boeken, woont lezingen en workshops bij en hebt al wat van alles geprobeerd.

Toch ben je nog altijd zoekend  en er nog niet helemaal uit wat de juiste aanpak is.

Voor jou staat goed leven synoniem voor bewust leven. Je waarden en goede intenties zijn leidend bij beslissingen, maar door de overvloed aan keuzes en opportuniteiten is kiezen voor jou toch nog vaak verliezen.

 

7. Minder toxiciteit, meer levenskwaliteit

Je wil af van de toxiciteit op alle niveaus in je leven. Je wil je ontdoen van impulsen, meningen van anderen, oude wonden, en je niet langer laten verleiden door marketingtechnieken van de voedings- en farmaceutische industrie. Hoe minder toxiciteit je in je leven toelaat, hoe makkelijker je uit de ratrace kan stappen, hoe gezonder de ingrediënten op je bord en hoe meer authentieke keuzes je maakt.

En ja, handelen uit gezond eigenbelang is je beste keuze vandaag, voor de beste versie van jezelf, nu én later.

 

8. Consuminderen, lichter en bewuster leven

Je houdt van materiële luxe en geneugten maar snakt ook naar vereenvoudiging, diepgang, lange termijn relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Je wil overdaad een halt toe roepen. Je wil verantwoordelijker omgaan met je eigen consumptiegedrag en meer oog hebben voor het effect daarvan op het milieu en de planeet. Ethisch verantwoordelijker, aandacht voor duurzame producten zonder te vervallen in fanatisme.

 

9. Jij hebt geen coach ‘nodig’

Je behoort tot die groep die vindt dat een coach onder de arm nemen een teken van sterkte is. Zoals elke topsporter of topondernemer een eigen coach heeft. Je bent van oordeel dat de tijd rijp is om jezelf een eigen coach te gunnen.

Je bent bereid om ambitieus te leven, je gezondheidsgedrag naar een hoger niveau te tillen en daarvoor buiten je comfortzones te treden.

Als dit je erg bekend in de oren klinkt, dan is de kans groot dat jij een TOKSER® bent!

Uiteraard ben ik geen ‘perfect match’ voor iedereen. Maar als de spreekwoordelijke klik er wel is, dan kan ik fantastische dingen voor je doen. Ik help je uit te zoeken wat de volgende stap is naar meer gezondheid en minder toxiciteit in je leven.

Dankzij mijn TOKS®-methode, stellen we samen je visie scherp. Identificeren we de obstakels die momenteel in je weg staan. Samen maken we een stappenplan, een blauwdruk die vertrekt vanuit jouw missie en die een brug slaat tussen wie je nu bent en wie je wil worden. Diepgaande en betekenisvolle blijvende verandering vraagt tijd en engagement. En als betrokken en gepassioneerde coach, begeleid ik  jou om échte transformatie van binnenuit te laten groeien.

Voor mijn cliënten ben ik vaak de enige persoon die hen niet naar de mond praat, paait of pleaset. We gaan samen de uitdaging aan: jouw gezondheid en levensstijl naar een hoger niveau tillen. Zonder suikerlaagje. Ik garandeer je dat je angsten je niet langer parten zullen spelen. Maar ik laat me niet inpakken door je verhaaltjes. Ik zal je respectvol uitdagen en je een spiegel voor houden in al je kwetsbaarheid, je je eigen verhaal laten horen, je laten ervaren hoe het voelt om buiten je comfortzone te vertoeven. 

 

Ben jij daarbovenop ook nog bedrijfsleider of ondernemer?

Ben je als topprofessional een grote fan van Het Nieuwe Werken?

Hanteer je het H2H-principe en denk je, net als ik, niet langer in termen van B2C of B2B?

Ben jij ervan overtuigd dat het imago van het bedrijf maken en uitdragen, niet alleen de taak is van de werkgever, maar ook de plicht van de werknemer? Dat het een gedeelde verantwoordelijkheid is? 

Wil je preventief en actief werken aan authentiek leiderschap, productiviteit en een goede worklifebalans?

Ben jij een solo-ondernemer die regelmatig samenwerkt met andere ondernemers? Wil je naast samen zaken doen ook samen aan je gezondheid werken? Het 365 dagen TOKSEN®-traject versterkt ook de band met je co-creatiepartners. 

Overtuigd dat 365 dagen investeren in je onderneming
begint met investeren in jezelf en je medewerkers?

Dan is het tijd voor actie!  Maak van een gezonde levensstijl een topprioriteit voor jezelf en je medewerkers. Word een TOKS®-onderneming en dring ziekteverzuim terug, voorkom burn-outs, investeer in meer productiviteit, betere service en vooral gelukkigere klanten.

Contacteer mij voor een aanbod op maat en informatie over de financiële tegemoetkomingen van de overheid waarvoor je bedrijf in aanmerking komt.