Mijn aanpak & coachingsstijl

Waarden-gedreven leven en ondernemen doe ik zo:

1. Vrijheid

Leven op je eigen voorwaarden is fantastisch. Moeilijk en eenzaam soms ook. Ik geef mijn leven zelf vorm, ik boetseer het onderweg en beschouw het als een kunstwerk dat nooit af is. Vrijheid om te verbinden met de mensen waarmee het klikt. Zo verrijkend. 

2. Lifelifebalans

Mijn onderneming staat ten dienste van mijn leven. En niet omgekeerd. Ik denk niet in termen van worklifebalans, voor mij gaat het over lifelifebalans. Alles is één geheel.

3. Veerkracht

Het leven is een geweldig avontuur. En risico’s nemen hoort daar vanzelfsprekend bij, want dat voelt veilig voor mij. Ook al was het bereiken van dat gevoel een hobbelig parcours vol hindernissen. Het heeft me veerkrachtig gemaakt, waardoor ik veel meer kan genieten en relativeren, vooral in uitdagende tijden.

4. Passie

Of ik ga er helemaal voor, of gewoonweg niet. Er bestaat niet iets zoals ‘ja misschien’. Ook al heb ik me er vaak nog niet ‘klaar’ voor gevoeld. Passie doet me in actie schieten en geeft me vleugels.

5. Bijdragen

Ik draag bij aan een betere wereld op mijn bescheiden manier. Dat geeft een ongelooflijk fijn gevoel.

6. Actie

Veel mensen weten wat te doen maar slechts weinigen doen uiteindelijk ook dat wat ze weten. Kennis en weten is niet genoeg. Actie en gedrag is de ontbrekende schakel tussen plannen en resultaten.

Actie maakt het ervaren van doorleefde kennis mogelijk zodat je toegepaste wijsheid integreert.

7. Samen

In deze vluchtige tijden kies ik meer dan ooit voor langdurige relaties, contacten met diepgang en werkelijke waarde.

Want ik ervaarde het zelf: er is meer nodig dan wilskracht, de juiste kennis en gerichte actie. Je hebt eerlijke relaties nodig, onvoorwaardelijke steun en diepgaande connectie voor een evenwichtig leven. 

8. Work hard, play hard

Het mag ook regelmatig wat minder serieus. Fun en plezier kleuren je leven. Op dus naar meer speelsheid en ongedwongen genieten.

9. Natuurlijk

Ik leef op mijn natuurlijke ritme en organiseer mijn onderneming zo dat het daarmee past. De natuurlijke golfbeweging, een continue aaneenschakelijking van pieken en dalen, met ups en downs, omarmen en aanvaarden. De huidige drang naar constant geluk is tegennatuurlijk. Af en toe een dip, kan en màg!

 

 

MIJN COACHINGSSTIJL

Ik coach vanuit inzichten en verander je vaste mindset naar een groeimindset waarin mislukken slechts één stap in het leerproces is.

Mijn cliënten vertellen me hoe geweldig ze het vinden dat ik in hen geloof en hun briljant zie. Ze houden ervan dat ik het veilig maak om te vallen en hen met een nieuwe bril naar hun leven laat kijken. Zij waarderen dat ik in hun schoenen gelopen heb. Ik help nieuwe inzichten omzetten naar heel praktische actiegerichte nieuwe levensgewoonte. Consistent want wij gaan voor blijvende verandering!

Mijn aanpak is net zo uniek als jij. Ik daag je uit om zelf achter je eigen uitdaging te staan en vanuit je eigen kunnen de gepaste oplossing te vinden. Ik ben geen adviseur en ook geen consultant, jij bent de baas van je leven!

Het is niet mijn job om je een comfortabel gevoel te geven. Ik ben hier om je te helpen leunen buiten je comfortzone. Niet zo ver dat het afschrikt en verlamd, maar net ver genoeg zodat je kan stretchen en groeien. Ik help jou om het verschil te maken, voor jezelf én je omgeving. Ik ben er om je slimmer te maken en van preventieve zorg in je leven een prioriteit te maken.

Waartoe leidt mijn coachingstraject?

Jij tilt je gezondheidsgedrag naar een hoger niveau en ik sta ervoor garant dat – ook wanneer ik niet in de buurt ben – je gezondere levensgewoontes een blijvende impact hebben.

Daarnaast omring ik mij met een netwerk van sterke experts waar ik naar doorverwijs. Dankzij deze unieke samenwerking sta ik borg voor de allerbeste coaching en begeleiding, ook voor je specifieke behoeftes.

Originaliteit is een vreemde obsessie van onze tijd. In mijn coachingsaanbod bied ik geen vernieuwing om de vernieuwing. Alles stoelt op beproefde inzichten en methodieken. Wat wél origineel is, is mijn aanpak in synthese die alle essentiële elementen uit het silodenken bij elkaar brengt. Net in die gecombineerde toepassing van bestaande ideeën, methodes en technieken op maat van jouw uitdagingen, schuilt het succes naar een blijvende gezonde levensstijl.