Mijn Visie & Missie

MISSIE

Preventief werken aan je gezondheid en dat proces aantrekkelijk, sexy en vanzelfsprekend maken. Gezond zijn én gezond blijven. Dàt is mijn missie. Steeds rekening houdend met jezelf als complete mens en met je huidige levensfase. Ik streef ernaar om de integrale benadering van een gezonde levensstijl concreet en actief in jouw leven te brengen. De gezondheidssector transformeren door niet langer te wachten op beleidsmaatregelen van de overheid, maar door vandaag te beginnen bij jezelf en je omgeving. Samen met gelijkgestemden de huidige ‘ziektecultuur’ ombuigen in een ‘gezondheidscultuur’, waarin welzijn de topprioriteit is en zelfzorg centraal staat.

 

VISIE

De huidige Westerse maatschappij heeft haar houdbaarheidsdatum bereikt. We zijn letterlijk geëvolueerd naar een samenleving, waarin toxiciteit én de impact van torenhoge verwachtingen alsmaar zichtbaarder worden. Een onhoudbaar ideaalbeeld belast onze gezondheid, ons professioneel én persoonlijk leven. Steeds meer mensen hunkeren naar een nieuw maatschappijbeeld waarin leven en werken op eigen ritme terug mogelijk wordt.

Mijn aanbod coacht je naar opmerkelijke gezonde gewoontes voor ’t leven. Daarbij sla ik de brug tussen je mindset, je lichaam, je gevoelens en je zingeving. Ik maak gebruik van natuurlijke en wetenschappelijk onderbouwde methodieken en technieken. Ik verbind mensen die op zoek zijn naar echte verandering en diepgang. De TOKS®-levensstijl start bij jezelf en eindigt veel verder.

Mijn verhaal