De vooropgestelde dag van de live groepscoaching is een moeilijk haalbaar moment. Wat nu?

Het was geen makkelijke beslissing om een dag en tijdstip te kiezen die voor de meesten het beste uitkomt. De deelnemers zijn namelijk een mix van werknemers en ondernemers. Uit feedback van vorige trajecten bleek dat het voor werknemers overdag zo goed als onmogelijk is. Weekends overdag genieten bij de meesten geen voorkeur. 

Er zijn 3 manieren om deel te nemen aan het 100 dagen Toks-canvas training & coachingstraject.

Je kan wekelijks live deelnemen. (Ter geruststelling, het lukt bijna niemand om een langere termijn traject als dit 100% live aanwezig te zijn.)
Je kan het hele traject volledig vanuit de opnames of audiobestanden volgen en op je eigen tempo doen (ook als de 100 dagen verstreken zijn).
Je kan mix & matchen zoals het jou belieft, dan eens live, dan werk je met de opnamens, mogelijk afhankelijk van welke van de Negen Disciplines er aan bod komt of vragen die jezelf wil stellen.

Bovendien heb ik geïnvesteerd in een community tool, de Toks-Tribe waar je toegang toe krijgt bij je deelname. Hierdoor kan je 24/7 vragen stellen aan je mede-toksers en aan mij, buiten de wekelijkse live afspraken. Het is zoals een besloten Facebook groep maar dan in een veilige omgeving waar niemand je privacy data doorverkoopt aan adverteerders. 

Je hebt levenslang toegang tot de opnames, het werkboek, mijn beste templates.