Graag wil ik je eerst een vraag stellen.

Waarom is het niet evident om je voornemens consistent aan te houden ondanks de overvloed aan informatie die beschikbaar is?

 • Wacht je op het juiste moment?

 • Wacht je tot er iets buiten jou verandert?

 • Wacht je tot de kinderen uit het huis zijn?

 

Laat ons eerlijk zijn.

Ik hoef je niet te vertellen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Jij weet hoe je eigen welzijn samenhangt met dat van je persoonlijke en professionele leven.

Jij weet dat jij je leven naar een hoger niveau kan tillen als je jezelf zou geven wat je nodig hebt om goed gevoed te zijn, dagelijks, wekelijks, maandelijks.

Jij weet dat je meest waardevolle bezit in je leven jezelf bent.

Jij weet dat hoe sterker je zelf bent, hoe meer impact je hebt op je eigen leven en dat van je familie, vrienden en collega’s.

 

Jij begrijpt dit.

Waarom is het dan toch moeilijk om van koers te veranderen, ook al is het maar een kleine koerscorrectie die je een grote gezondheidswinst garandeert.

Waarom vinden we ons soms teleurgesteld in onszelf, vermoeid, niet in al onze behoeftes voldaan?

 

Als je je kan vinden in één van de uitspraken
die hieronder volgen, dan ben je
hier op de juiste plek en nodig ik je uit
me te vergezellen op
mijn missie.

 • Word je elke ochtend wakker met een gevoel dat je op de juiste weg bent en dat je zoveel mogelijk doet wat nodig is om jezelf een gezond, gelukkig en overvloedig leven te garanderen? Of, voel je je soms toch ook een beetje verdwaald, overweldigd of angstig? 

 • Besef je dat enkel jij zelf verantwoordelijkheid kan nemen over je gezondheid maar twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? 

 • Ben je soms te moe door de dagelijkse verplichtingen om je liefdevolle relatie met je partner, kinderen of kleinkinderen te voeden? Ben je het beu om nee te moeten zeggen op uitnodigingen van vrienden of collega’s om samen plezier te gaan maken omdat je te moe bent om ja te zeggen?

 • Heb je het gevoel dat je soms als een kip zonder kop rondraast en dat je achter de feiten aanloopt? Dat je leven je vaker overkomt dan dat jij je eigen ideale omstandigheden creëert?

 • Je hebt doelen en dromen maar in actie komen houd je tegen je volledig potentieel te leven? Je weet dat een coach het beste uit jezelf kan halen.

 • Ben je klaar om je leven op 4 fundamentele gebieden naar een hoger niveau te tillen maar heb je nood aan een stappenplan dat je structuur en focus brengt zodat je precies weet waar te beginnen en wat te doen?

 • Je zit graag aan het stuur van je leven maar soms voelt het alsof je even de weg kwijt bent. Of weet je dat je op de juiste route zit maar wil je andere opties voor betere, kwaliteitsvollere wegen uitzoeken vooraleer je verder rijdt. Of zie je dat je in een doodlopend straatje terechtgekomen bent?

Ik neem graag naast je plaats om je richting te geven en de juiste afslag te laten nemen.

Kortom, kleine koerscorrecties die bij jou passen en je een blijvende gezonde levensstijl geven.
Het leven is geen generale repetitie! De hoogste tijd dat je jezelf de aandacht geeft die je verdient en je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt Alles begint bij jou!

Kom nu in actie en versterk je 4 essentiële pijlers zodat jij je meest favoriete versie wordt!

WAT ZIJN DIE 4 PIJLERS?

 

Het is tijd om groots te leven!
Met trots stel ik je het unieke 365 dagen TOKSEN®-traject voor!

365 dagen TOKSEN®
Investeer in jezelf.

vertraag | verdiep | verbind | versterk

Stel je nu eens voor dat je

 • Je persoonlijke innerlijke kracht naar een hoger niveau tilt en je meer energie en plezier in je leven brengt.

 • In actie schiet als je gezond bent om gezond te blijven en niet alleen hulp vraagt als je ziek bent.

 • Als je dan echt ziek bent, je lichaam optimaal weet te ondersteunen in haar zelfhelend vermogen.

 • Niet langer vooral naar symptomen kijkt maar dieper graaft en naar de oorzaak zoekt.

 • Dagelijks minder toxische belasting met je meedraagt.

 

Ik heb een uniek jaartraject ontwikkeld dat precies op die noden inspeelt. Gericht op je levensfase en huidige levensstijl. Mijn TOKS®-methode vormt de basis van het hele programma.

365 dagen TOKSEN® is een intensief traject dat je beleeft samen met gelijkgestemden en onder professionele begeleiding. Zo ontworpen en uitgewerkt om jouw leven via nieuwe levensstijlsystemen die je zal toepassen en inzichten die je verwerft, naar het volgende niveau te tillen.

Mijn sterkte en expertise bestaat erin om je gezondheid en levensstijl te leren bekijken vanuit het totaalplaatje en als een levenslang engagement.

In de 365 dagen TOKSEN®-training leer ik je strategieën, technieken en methodes die meermaals wetenschappelijk onderzocht zijn en waarvan veelvuldig aangetoond is dat ze werken. Op voorwaarde dat jij doet wat nodig is!

Het resultaat?

Je wordt bevrijd van toxiciteit! Van leven volgens conventionele regels, verouderde denkpatronen en verwachtingen die niet langer werken. Van voedingspatronen die je niet ondersteunen, van frustraties en boosheid uit het verleden, van toxines die in je bloedbaan zitten en nog veel meer.

 

Ik wil mee op gezondheidsreis!

Voorkom ziekte, werk preventief en vermijd hoge kosten bij specialisten later als je gezondheid toont hoe je in de eerste helft van je leven ermee bent omgegaan.”

Brenda Gysens

365 dagen TOKSEN® is niet voor iedereen.

Het is NIET voor jou

 • Als je een magische oplossing zoekt, een quick-fix zonder het uitdagende werk te willen doen.
   
 • Als je het liever allemaal wat vrijblijvend houdt.
   
 • Als je je enkel wil focussen op afvallen of je fan bent van crash-toestanden en fanatieke diëten, als je graag calorieën telt en je niet zonder het getal op de weegschaal kan.
   
 • Als je enkel op zoek bent naar motivatie of inspiratie. Mijn grootste persoonlijke engagement naar jou toe is dat je resultaten haalt op jouw tempo, dat je groeit en dit past in je huidige levensfase.

 

Want de 365 dagen TOKSEN® werkt enkel en alleen als JIJ doet wat nodig is en actie neemt.

 

Vertel me meer over de TOKS®-methode

 

365 dagen TOKSEN® is WEL voor jou

Als je geen compromissen wil maken op vlak van jouw gezondheid en voluit wil gaan voor jouw hoogst mogelijke levenskwaliteit.

 • Als je klaar bent om jezelf naar een hoger niveau te tillen en in jezelf te investeren. Hoe vroeger je begint, hoe meer je investering zal renderen.
   
 • Als je op zoek bent naar een eenvoudig systeem, simpele oplossingen, een duidelijke methodiek om in je leven te integreren en niet naar willekeurige tactieken of losstaande tips.
   
 • Als je graag wil doorzetten ondanks een hobbelig parcours omdat je weet hoe anders je leven er zal uitzien als je je aan je voornemens houdt en consistent je plannen in actie omzet.
   
 • Als je het ermee eens bent dat voor je zelf zorgen automatisch met zich meebrengt dat je beter voor je partner, je kinderen en/of kleinkinderen zorgt.
   
 • Als je aantrekkelijk wil blijven met een gezonde positieve uitstraling die anderen prikkelt.
   
 • Als je één centraal aanspreekpunt verkiest, één coach die jou op termijn door en door kent en van daaruit op specifieke klachten of behoeftes kan doorverwijzen via haar uitgebreid netwerk naar de juiste expert uit de gezondheidssector.

 

Resoneert dit met jou? Voel je dat dit unieke traject datgene is waarnaar je op zoek was? Dan nodig ik je uit om lid te worden van het TOKS®-netwerk.

ik garandeer je dat je geen spijt krijgt!

Met een logisch onderbouwd systeem, concreet stappenplan en de juiste mindset, kan je zoveel gezondheid toevoegen aan je huidige levensstijl als je maar wil. Je moet enkel weten hoe en je omringen door een team waarop je kan bouwen en vertrouwen.

Brenda Gysens