De deuren zijn NU gesloten. Je kan slechts 2x per jaar deelnemen aan het Toks-canvas groepstraject. 

Wil je graag op de hoogte blijven wanneer we starten met een volgende groep? Stuur een email naar brenda@toksen.be met als onderwerp 'Toks-canvas 90 dagen groepstraject wachtlijst’.

 

Het Toks-canvas bestaat uit 2 onderdelen:

De Triple Win

&

De Negen Disciplines

Hier vind je meer uitleg.

 

Missie:

Persoonlijk Leiderschap Eenvoudig, Haalbaar, Houdbaar én Plezant te maken. 

 

Doel:

Een Topper worden in Persoonlijk Leiderschap.

 

Resultaat:

Opnieuw controle over Je Drie Essentiële Grondstoffen als Kenniswerker: je Tijd, je Aandacht en je Energie. 

 

Het Toks-canvas is een totaalbeleving, een blauwdruk voor je persoonlijke én professionele leven. Een integrale systematische aanpak. Een gefundeerde totaalaanpak. 

Je investeert éénmalig in het uitwerken ervan en dan bouw je er levenslang aan voorts. Een canvas van jouw leven dat continu je evolutie weerspiegelt. Het beste geschenk voor jezelf dat blijft geven.

 

De stap voor stap aanpak in het Toks-canvas zorgt ervoor dat je aan de juiste dingen op 't juiste moment werkt. Het is een eenvoudig, meetbaar strategisch en praktisch actieplan.

Dankzij het Toks-canvas heb je een volledig op maat uitgewerkt stappenplan. Je hebt een glasheldere kijk op je lange termijn visie en je toekomstige zelf. Tegelijkertijd weet je precies wat je volgende stap is vandaag. Je hebt je omgeving zo ingericht dat je ongestoord en gefocust kan werken en er tijd overblijft voor zelfzorg, ontspanning en je belangrijkste relaties.

Het Toks-canvas, gefundeerd in zowel wetenschap als praktijk, is het resultaat van een decennium onderzoek, interviews, studeren, ervaren en modelleren. Het Toks-canvas omvat enkel hoog kwalitatieve inputs van gerenommeerde experts, tijdloze wijsheden, aangetoonde principes, bewezen strategieën en praktisch uitvoerbare tactieken.

 Het leven als Tokser kan er als volgt uitzien:

100 dagen na de start van het online groepstraject word je wakker met een big smile, je hebt je leven terug in handen! Elke dag weer in je element op ‘t werk en thuis.

Je weet nu duidelijk wat je wil, wie je wil worden en hebt een specifiek haalbaar plan om dat te bereiken. Volledig op maat van jouw unieke situatie. Je bent zeker van je stuk.

Je begrijpt het belang van het samenspel van strategie, tactieken en implementatie, en behandelt dit trio voortaan ook nooit meer los van elkaar.

 

Bovendien weet je precies waar je je drie meest waardevolle bezittingen, je tijd, energie en aandacht aan besteedt.

Je offert niet langer je controle, je concentratie, je creativiteit, je gezondheid, je relaties en je lange termijn dromen op.

Oververmoeidheid, dat overweldigend angstig gevoel, draaien op wilskracht zijn verleden tijd.

Vast-, verloren of in cirkeltjes lopen niet langer voor jou.

Beslissingen nemen, neen zeggen was nooit zo makkelijk.

Uitstelgedrag en dat drukgedoe, niet meer jouw ding.

Je neemt tijd voor zelfzorg, voor ontspanning, voor rust.

 

Je opgedane kennis, notities, creatieve realisaties, je intellectuele eigendom zijn nu in je digitale tweede brein georganiseerd. 'Waar had ik dat nu weer opgeslagen', no more. In een vingerknip bezorgt je systeem wat je zoekt.

Bij onverwacht ontslag of uitval heb je alles veilig thuis in je eigen kennissysteem.

Het is tegelijkertijd jouw persoonlijke bibliotheek tjokvol wijsheid, al die dingen die je niet op google terugvindt.

En je hebt ineens ook een documentaire van je leven die je met anderen kan delen in de privacy van je eigen systeem. Niet langer die maskerade op social media.

 

Dankzij je tonnen nieuwe zelfkennis worden je verbeterde samenwerkingsskills opgemerkt.

Je bent een inspirerend rolmodel voor dit nieuwe tijdperk waar kenniswerkers beslissen het anders aan te pakken. Niet langer wachten op de overheid of de CEO's.

Je familie, vrienden en collega’s zijn onder de indruk en vragen zich af wat er met je gebeurd is? Hoe je 't allemaal klaarspeelt en er zo rustig bij blijft?

Ze willen je aandacht, ze willen in je buurt zijn, ze willen je verhaal horen en stiekem ook doen wat jij doet. Je bent zo fier op jezelf, terecht, want jij hebt dat harde onvermijdelijke werk eindelijk gedaan en dik spijt dat je ‘t niet eerder deed. Maar hey, you did it!

Bye bye eenzaamheid of oppervlakkige social media likes ‘vrienden’. Je mede-toksers die kiezen voor datzelfde andere leven, die snappen wat er in je omgaat, supporteren voor elkaar, ook als de 100 dagen om zijn. Zodat als dag 113 aanbreekt en jij een serieuze dip doormaakt, zij je er doorheen loodsen.

 

Je realiseert je dat je jezelf het mooiste geschenk ooit hebt gegeven. 
Een geschenk dat blijft geven en waar je toekomstige zelf je eeuwig dankbaar voor zal zijn.

Geen spijt of had-ik-maar, geen wroeging of wat-als, geen schuldgevoel over excuses!

 

Dankzij de Negen Disciplines van het Toks-canvas is het me de afgelopen jaren gelukt om:

- jaarlijks halve marathons te lopen

- jaarlijks vastenkuren van 7 dagen met gemak vol te houden (enkel water)

- te stoppen met roken (op een keer zat ik aan 3 pakken per dag)

- één jaar zonder een druppel alcohol te ervaren (OMG! Dit vind ik persoonlijk mijn strafste prestatie, wie er nog aan twijfelt, het Toks-canvas werkt!)

- een veel gezondere binnenkant te bekomen (mijn biologische leeftijd ligt een stuk lager dan mijn chronologische leeftijd)

- te passen voor wilde nachten ;) als ik de dag erop een slaaptekort zou hebben

- super georganiseerd en gestructureerd te wordenin 95% van de gevallen op tijd te komen

- mijn complete papieren en digitale kennis, opzoekingswerk, notities, documenten, reviews, planning, doelenoverzicht, todolijst, kalender in één systeem opgeruimd en vindbaar in een vingerknip

- en nog veel meer...

 

Wat ik hiermee extra wil benadrukken is dat ik deze persoonlijke hoogtepunten niet gehaald heb omdat ik er van nature uit talent voor heb of omdat ik ergens een biologisch voordeel zou hebben. Ik ben blijven vasthouden aan het Toks-canvas. En dat heeft het verschil gemaakt.

 

Wat ik kan, kan jij ook!

Ben jij ook een Tokser? Is dit iets voor jou? Kijk snel of je je hierin kan vinden en voeg je bij de Toks-Tribe.