Wat is de Toks-Campus en de Toks-Tribe?

Persoonlijk Leiderschap:

Boost jezelf, je professionele en je privé-leven! Een gefundeerde totaalaanpak!

Doe jezelf en of je medewerkers groei cadeau: een traject dat resultaatsgericht werken, persoonlijk en professioneel excelleren binnen handbereik brengt!

Het Toks-canvas is een totaalbeleving, een blauwdruk voor je persoonlijke én professionele leven. Een integrale systematische aanpak. Je investeert éénmalig in het uitwerken ervan en dan bouw je er levenslang aan voorts. Een canvas van jouw leven dat continu je evolutie weerspiegelt. Het beste geschenk voor jezelf dat blijft geven.

De stap voor stap aanpak in het Toks-canvas zorgt ervoor dat je aan de juiste dingen op 't juiste moment werkt. Het is een eenvoudig, meetbaar strategisch en praktisch actieplan. 

Het Toks-canvas is een methodiek en tool voor jou als kenniswerker in dit tijdperk van continue verandering vol afleidingen. Het traint jou in Negen Future Proof Skills/Disciplines waardoor je 

je Drie Essentiële Grondstoffen,

je Tijd, Aandacht en Energie veel beter onder controle hebt. 

Het Toks-canvas brengt  Negen future-proof skills en de Triple Win samen in een systematisch framework dat de kloof dicht tussen wie je vandaag bent en morgen wil zijn.

 

Toks-Campus

De Toks-campus is je digitale thuis waar je werkt aan je persoonlijk leiderschap.

Je vindt hier:

  • opnames van alle live sessies

  • audiobestanden van alle live sessies zodat je ook tijdens het sporten, wandelen of autorijden kan leren en bijblijven 

  • je digitale werkboek

  • checklists

  • templates

  • tools

Je hebt LEVENSLANG toegang tot de versie waarin jij geïnvesteerd hebt. Alles blijft hier op deze plek voor jou beschikbaar. Je kan elke video oneindig herbekijken. 

Uitzondering: De deelnemers van de Eerste 100 groep (uiterlijk ingeschreven op 14 februari 2021) krijgen GRATIS levenslang toegang tot ELKE NIEUWE geoptimaliseerde en up-to-date versies van het Toks-canvas.

 

“Of je nu gelooft dat je het kan, of gelooft dat je het niet kan, je hebt gelijk.”

Henri Ford

Toks-Aanbod

In de Toks-campus vind je het volledige Toks-aanbod:

1) 100 dagen Traject
100 dagen Premium Quality Online Groepscoaching & Training met het Toks-canvas als innovatieve en unieke methode (twee maal per jaar start een nieuwe groep Toksers).

2) Toks-cursussen en online workshops
Binnenkort beschikbaar. Premium Quality Online Cursussen rond de 9 disciplines waarin ik gespecialiseerd ben die je op je eigen tempo en in je eigen tijd kan volgen. Speciaal ontwikkeld met de moderne kenniswerker in 't tijdperk van overvloed in gedachten.

3) Toks één-op-één coachingstrajecten
VIP 1-op-1 coaching (online of op locatie, jaarlijks beperkt beschikbaar)

4) Toks-Certificering
Ben je coach, leidinggevende en heb je interesse om het Toks-canvas en merk wettelijk te gebruiken of de rest van je organisatie te trainen? Meld je aan via het contactformulier om op de wachtlijst te komen. Beschikbaar midden 2021.

“Let go of those who bring you down and surround yourself with those who bring out the best in you!”

Unknown

Toks-Tribe

Jouw persoonlijke supportersclub. Je veilige omgeving, een soort van derde thuis, waar je gelijkgestemde kenniswerkers vindt. Bondgenoten die in 't zelfde schuitje zitten, snappen waar je mee te maken hebt en het ook graag anders willen. Waar leeftijd, geslacht, functietitels, sector, industrie, jaren dienst, achtergrond, introvert of extravert geen enkele rol speelt. Wat ons verenigt is onze visie op 't leven en vooral op de toekomst. Onze attitude, waar we voor staan en wat we belangrijk vinden.

Links op de foto zie je hoe de community tool eruit ziet. Hier kan je 24/7 vragen stellen aan je mede-Toksers en aan mij, buiten de wekelijkse live afspraken. Het is zoals een besloten Facebook groep maar dan in een veilige omgeving waar niemand je privacy data doorverkoopt aan adverteerders.

Twee opties om deel te nemen aan de community:
1) Toks-Tribe 100 dagen
Je wordt automatisch lid van deze groep als je deelneemt aan het 100 dagen traject gedurende de periode van het live traject.

2) Toks-Tribe 365 dagen
Beschikbaar najaar 2021.

“Als je jong bent, heb je het lichaam waarmee je geboren bent. In je kindertijd neem je de overtuigingen en conditioneringen van anderen over. Dan krijg je de kans om zelf te kiezen, te leren en te creëren. Als je ouder bent, heb je het lichaam, de mentale & emotionele omgeving die je verdient.”

Brenda Gysens

100 Dagen Traject

Er zijn 3 manieren om aan het 100 dagen groepstraject deel te nemen:

1) Je kan wekelijks live deelnemen. (Geen zorgen, het lukt bijna niemand om een langere termijn traject als dit 100% live aanwezig te zijn.)

Je krijgt tijdig op voorhand een link die je naar de digitale ruimte brengt. (vergelijkbaar met Zoom of Teams) 

2) Je kan het hele traject ook volledig vanuit de opnames of audiobestanden volgen (die maak ik ook beschikbaar zodat je vanuit je auto of tijdens het sporten kan luisteren) en op je eigen tempo doen (ook nadat de 100 dagen verstreken zijn).

3) Je kan mixen & matchen zoals het jou belieft, dan eens live, dan werk je met de opnames, mogelijk afhankelijk van welke van de Negen Disciplines er aan bod komt of van vragen die jezelf wil stellen. De topics die je prioriteit geeft volg je bijvoorbeeld eerder live.

Indien je specifieke vragen hebt, kan je me die ook apart mailen en dan kan ik die mogelijk (afhankelijk van hoeveelheid vragen selecteer ik de vragen die het meest relevant zijn voor de groep) aan bod laten komen tijdens de live afspraken, ook al kan jij niet live aanwezig zijn.

“You can do anything you want, but not everything you want.”

David Allen