Blog

Wat draagt nu écht het meeste bij aan een gebalanceerde kwaliteitsvolle levensstijl?

Een vraag die ik regelmatig mag beantwoorden. Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle mensen zweren bij kleine gezonde gewoontes en rituelen waar ze zich dagelijks aan houden. Die kleine consistente stapjes maken op lange termijn het verschil.

Hier alvast 7 TOKS®-tips die je helpen te bouwen aan een gezonde levensstijl routine. Start vandaag nog met ze toe te passen en maak een vliegende start in 2017.


Wie zijn levensstijl naar een gezonder niveau wil tillen, weet dat hij best zorgt voor evenwichtige voedingsgewoonten en voldoende beweging. Maar tussen weten en doen en tussen doen en volhouden gaapt vaak een grote kloof.

Waarom is het zo moeilijk om je gedrag te veranderen en het vol te houden?


 

"The architecture of how we live our lives is badly in need of renovation and repair. What we really value is out of sync with how we live our lives. And the need is urgent for some new blueprints to reconcile the two." Arianna Huffington

 


Mijn grote liefde voor taal maakt dat ik mijn hele leven al gek ben op spreuken, citaten en mooie uitspraken. Het zijn vaak korte zinnen die de kern van de zaak raken. Ze hebben de kracht om complexe zaken op een eenvoudige wijze duidelijk te maken. Om die essentie zo prachtig weer te geven.

In deze blog een verzameling van sterke quotes van natuurkundige en Nobelprijswinnaar Albert Einstein.


Als overgewicht je parten speelt, heb je waarschijnlijk al meermaals het ‘eet minder, beweeg meer’ adagium gehoord. Meestal goed bedoeld advies, maar helaas zal dit je niet ver vooruit helpen.


Weet je wat het betekent om je bliss te volgen?