Complete begeleiding op maat van jouw levensstijl

Brenda Gysens is gecertificeerd gezondheidscoach en lid van de beroepsvereniging VGB. Zij volgde een 4-jarige opleiding als gezondheidscoach in de Levensschool te Tongerlo. Daarnaast nam ze deel aan diverse seminaries over preventief gezondheidsmanagement en gezonde levensstijl en volgde ze trainingen in coaching en communicatie.

Brenda doceert ‘coachen voor groepen’ aan gezondheidscoaches in spé bij Syntra Leuven. 

Brenda was meer dan 10 jaar internationaal actief als expert in marketing en partnerships in de technologiesector, alsook in project- en teammanagement. Na een persoonlijk kantelpunt en haar eigen ervaring met de impact en gevolgen van een ongebalanceerde en ongezonde levensstijl, besloot ze haar passie te volgen.

Als gezondheidscoach is het haar missie om de integrale benadering van gezondheid dichter bij jou te brengen! In haar visie werken lichaam, geest, gevoel en omgeving als één geheel samen. Hierbij schenkt het Brenda de meeste voldoening als jouw gezondheidspotentieel groeit! Dat realiseren jullie samen dankzij jouw inzet en haar persoonlijke coaching gericht op jouw levensfase en huidige levensstijl.

Mijn verhaal

Elke dag word je overspoeld met nieuwe gezondheidsinzichten en alsmaar meer tegenstrijdige berichten die leiden tot meer verwarring, keuzestress en minder tijd.

Je wordt afgeleid en komt niet tot actie om je gezonde levensstijl consistent en automatisch te maken, terwijl je droomleven, dat wat je echt graag wil doen, op je wacht.

Maar er bestaat wel degelijk een betere manier gezonde gewoontes voor ’t leven te integreren: je eigen manier! De TOKS®-methode sluit aan op je sterktes en biedt je handvaten voor zelfsturing in de richting die je echt uit wil.

Ik ben Brenda Gysens en ik coach ambitieuze mannen en vrouwen die van een gezonde levensstijl een prioriteit en automatisme willen maken. Ik ben de bezielster van de TOKS®-levensstijl, een totaalaanpak voor mentale kracht, een sterk lichaam, innerlijke rust en intuïtief vertrouwen.

Mijn doel?

Je toxische belasting verlagen en je levensstijl naar een gezonder niveau tillen. Alle troeven voor een blijvende gezonde levensstijl liggen in jouw handen, ik leer je hoe je ze kan verzilveren.