TEST

Brenda Gysens is gecertificeerd gezondheidscoach en lid van de beroepsvereniging VGB. Zij volgde een 4-jarige opleiding als gezondheidscoach in de Levensschool te Tongerlo. Daarnaast nam ze deel aan diverse seminaries over preventief gezondheidsmanagement en gezonde levensstijl en volgde ze trainingen in coaching en communicatie.

Brenda was meer dan 10 jaar internationaal actief als expert in marketing en partnerships in de technologiesector, alsook in project- en teammanagement. Na een persoonlijk kantelpunt en haar eigen ervaring met de impact en gevolgen van een ongebalanceerde en ongezonde levensstijl, besloot ze haar passie te volgen.
Als gezondheidscoach is het haar missie om de integrale benadering van gezondheid dichter bij jou te brengen! In haar visie werken lichaam, geest, gevoel en omgeving als één geheel samen. Hierbij schenkt het Brenda de meeste voldoening als jouw gezondheidspotentieel groeit! Dat realiseren jullie samen dankzij jouw inzet en haar persoonlijke coaching gericht op jouw levensfase en huidige levensstijl.

Haar aanpak is zo uniek als jij bent! Brenda werkt met gemotiveerde mensen die zin hebben in actie en die er niet voor terugschrikken om verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid op te nemen. Zij is gefocust op het behalen van resultaten en is allergisch voor snelle korte termijn oplossingen en oppervlakkige probeersels. Daarom gaat zij volop voor diepgang en lange termijn relaties.

Haar sterkte en expertise bestaat erin gezondheidsbevordering te bekijken vanuit het totaalbeeld van de mens. Dit vertaalt ze concreet naar praktische trajecten, tools en tips rond voeding, beweging, relaxatie, stressmanagement, emotioneel welbevinden, mentale weerbaarheid, veerkracht en zingevingsvraagstukken. Brenda leert jou strategieën en technieken die meermaals wetenschappelijk onderzocht zijn en waarvan veelvuldig aangetoond is dat ze werken. Op voorwaarde dat jij doet wat nodig is!

Jij zit namelijk aan het stuur van je leven. Voelt het alsof je even de weg kwijt bent? Of weet je dat je op de juiste route zit maar wil je andere opties voor betere, kwaliteitsvollere wegen uitzoeken vooraleer je verder rijdt? Of zie je dat je in een doodlopend straatje terechtgekomen bent? Brenda neemt graag naast jou plaats om je richting te geven en de juiste afslag te laten nemen. Kortom, kleine koerscorrecties die bij jou passen en je een blijvende gezonde levensstijl geven. Zin om samen met haar te cruisen tijdens jouw gezondheidsreis?