Er zijn 3 mogelijkheden om aan het 100 dagen traject deel te nemen.

1) Je kan wekelijks live deelnemen. (Geen zorgen, het lukt bijna niemand om een langere termijn traject als dit 100% live aanwezig te zijn.) Je krijgt tijdig op voorhand een link die je naar de digitale ruimte brengt. (vergelijkbaar met Zoom of Teams maar anders en beter voor interactie) 

2) Je kan het hele traject ook volledig vanuit de opnames of audiobestanden volgen (die maak ik ook beschikbaar zodat je vanuit je auto of tijdens het sporten kan luisteren) en op je eigen tempo doen (ook nadat de 100 dagen verstreken zijn).

3) Je kan mixen & matchen zoals het jou belieft, dan eens live, dan werk je met de opnames, mogelijk afhankelijk van welke van de Negen Disciplines er aan bod komt of van vragen die jezelf wil stellen. De topics die je prioriteit geeft volg je bijvoorbeeld eerder live.

Indien je specifieke vragen hebt, kan je me die ook apart mailen en dan kan ik die mogelijk (afhankelijk van hoeveelheid vragen selecteer ik de vragen die het meest relevant zijn voor de groep) aan bod laten komen tijdens de live afspraken, ook al kan jij niet live aanwezig zijn. 

Daarbovenop krijg je toegang tot de community tool, de Toks-Tribe waar je automatisch deel van wordt op 17 februari. Hier kan je 24/7 vragen stellen aan je mede-Toksers en aan mij, buiten de wekelijkse live afspraken. Het is zoals een besloten Facebook groep maar dan in een veilige omgeving waar niemand je privacy data doorverkoopt aan adverteerders.

Je hebt levenslang toegang tot de opnames, het werkboek en mijn beste templates.