Hoe lang duurt het vooraleer ik resultaten behaal? Hoe snel zal ik resultaat zien?

Zo snel als jij wil! 

Er zijn heel wat factoren die jouw proces kunnen versnellen of vertragen. Wat ik je kan garanderen is dat zolang jij actief aan het traject deelneemt, betrokken blijft, de stappen volgt en het harde werk doet dat gevraagd wordt, je diepgaande verandering zal ervaren. Het is onmogelijk daar individueel een tijdlijn op te plaatsen. Laat staan een uitspraak over te doen die voor een hele groep zou gelden. Iedereen start namelijk vanuit een andere situatie. De ene zal al meer structuur hebben dan de anderen, al meer duidelijkheid hebben dan de andere en al beter weten waar hij/zij naar toe wil, dan de andere. En dat is helemaal prima. Wij vergelijken ons namelijk niet met de andere deelnemers maar met een vorige versie van onszelf.

Lees zeker hier nog eens na wat ik van jou verwacht en wat je van mij mag verwachten. Dit traject is niet voor iedereen. Dit is geen quick-fix of magische silver bullet. Zonder consistente inzet zal je niet die stappen maken die mogelijk zijn. Ik beloof je geen sugar rush maar wel de juiste nutritionele voeding die jouw lijf nodig heeft, die in jouw leven nodig is om een houdbaar, haalbaar en future-proof canvas op te stellen zodat jij je leven opnieuw in eigen handen kan nemen.

Bovendien is dit werk nooit af. Als je denkt dat het na die 100 dagen stopt, dan raad ik je aan er niet aan te beginnen. Serieus!

Het hangt er dus vanaf, het hangt volledig van jou af. Het hangt af van wat jij onderneemt, aanpakt als niemand toekijkt. Hoeveel tijd je vrijmaakt, naast die 90 minuten. 

Ik nodig je uit om het proces te vertrouwen. Als jij het werk doet dat nodig is zijn resultaten gegarandeerd. Als je kleine stapjes vooruit én in de juiste richting blijf zetten is succes zoals jij die gedefinieerd hebt, gegarandeerd. Je hebt mijn woord en diegene die mij persoonlijk goed kennen, weten dat mijn woord alles is. Persoonlijke integriteit is mijn hoogste waarde. 

"Compounding Interest is the most powerful force in the Universe." ~ Albert Einstein