Hoe ziet een sessie van het 100 dagen traject er concreet uit?

De groep 'De Eerste 100' start op woensdagavond 17 februari om 20u en eindigt op woensdagavond 26 mei 2021.

*We komen wekelijks samen telkens op woensdagavond om 20u (17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5).

*Je krijgt steeds tijdig een link en e-mail toegestuurd voor elke samenkomst.

*Elke virtuele samenkomst duurt ca 90 min.

 

Een sessie bestaat uit 

*Trainingsgedeelte (nieuwe kennis wordt aangeleerd en erna gaan we deze meteen actief toepassen)

* Relevante voorbeelden van hoe ik zelf deze kennis toepas (ik deel mijn scherm zodat je het Toks-canvas in mijn favoriete applicatie toegepast ziet)

*Opdrachten tijdens de sessie: ik verdeel de groep in breakout rooms waar je opdrachten samen met andere Toksers maakt of elkaar helpt met persoonlijke vragen & uitdagingen.

Tijdens onze kick-off sessie op woensdag 17 februari organiseer ik nog geen breakout rooms. Ik zal eerst overlopen wat zo'n breakout room juist inhoudt, hoe wij het gaan gebruiken en wat hiervoor de afspraken zijn. Zo weet je precies wat je wel en niet kan verwachten. 

*Dan breng ik de groep terug samen en bied ik hot seat coachings aan. Voor diegenen die hun persoonlijke vragen of uitdagingen op dat moment graag aan bod willen laten komen en door mij live gecoacht willen worden. Dit is absoluut niet verplicht. 

Mocht er een topic aan bod komen waar niemand al veel ervaring mee heeft of mocht niemand nood hebben aan een hot seat coaching, heb ik zelf heel wat stories in mijn rugzak die relevant zijn voor de topics die aan bod komen.

Hiermee kan ik steeds het conceptuele, theoretische gedeelte concreet kan maken met relevante voorbeelden uit mijn eigen leven of dat van andere Toksers (anoniem uiteraard).

*Ik geef wekelijks een actiepunt/opdracht mee om zelf mee aan de slag te gaan

 

Tijdens de breakout sessies kies je zelf welke van de 3 rollen je opneemt (dat licht ik dan ook duidelijk toe zodat de anderen duidelijk weten welke rol je die dag wil innemen):

- de rol van luisteraar en vragensteller om je mede-Toksers te helpen met hun specifieke uitdagingen die relevant zijn voor het topic dat we bespreken

- je deelt je eigen ervaring of een tip om de anderen te inspireren,

- of je legt je eigen uitdaging op dat moment voor.