Hoeveel tijd maak ik best vrij voor het traject?

Ik begrijp dat je het erg druk hebt. Je krijgt de beste resultaten als je alle sessies live kan bijwonen, de opdrachten maakt in de periode dat dat gevraagd wordt en de opgedane kennis meteen gaat toepassen. 

Kennis vergaren zonder om te zetten in actie, zonder te implementeren zal je niet de gewenste resultaten brengen. Dus elk moment dat je aan het traject kan werken zal een toegevoegde waarde zijn. Onze wekelijkse afspraken zullen je ook stimuleren om actie te nemen. De kracht van de groep zal je bovendien die extra push geven wanneer die nodig blijkt. 

De wekelijkse training & coaching sessie duurt 90 minuten. Ik probeer die timing te respecteren. Je hoeft zeker niet steeds live aanwezig te zijn maar ik raad het wel sterk aan voor de beste ervaring. Daarnaast reserveer je best dagelijks 20 tot 30 minuten gedurende het 100 dagen traject om aan je canvas te werken. Als je dagelijks met je canvas bezig bent, start je een routine, maak je een nieuwe gewoonte en zal je sneller een boost en momentum ervaren. Wil je meer tijd uittrekken? Geweldig, go for it! 

Is het moeilijk om die tijd vrij te maken? Geen probleem, doe dat wat je lukt, dat is prima. Je staat al veel verder dan die andere kenniswerkers die geen duidelijke beslissing nemen en door hun inefficiënte tijdsbesteding op een status-quo blijven steken. Er zijn nu eenmaal niet meer uren in een dag en wij zijn nu eenmaal geen robots die aan een onmogelijk tempo kunnen blijven doorrazen zonder dat daar lichamelijke gevolgen aan vasthangen.  

Ik maak bovendien de audio van de opnames apart beschikbaar. Zo kan je alvast alle sessies ook herbeluisteren terwijl je in je auto zit, aan't sporten of aan't poetsen bent. Tijdens je lunchpauze of bij een wandeling. 

Als laatste wil ik hier nog benadrukken dat het opstellen van de eerste versie van je canvas het meeste tijd in beslag neemt. Dat is zo met alles waar je nieuw aan begint. Eens je echter die fundamenten gelegd hebt, wordt elke decoratielaag die erbovenop komt makkelijker en sneller. Het wordt dan een geschenk dat blijft geven. Hoe eerder je eraan begint, hoe langer je er de vruchten van plukt. 

“You can do anything you want, but not everything you want.” —David Allen