Ik ben niet zeker of het groepsgebeuren mijn ding is. Ik ben eerder introvert of wil niet persé iets persoonlijks delen met anderen.

Tegen wie zeg je het! Ik laat het zelf eerst graag wat op me afkomen en zal zeker niets zeggen of delen die eerste keren als het niet hoeft, als ik niet 'aangeduid' word of er geen 'voorstellingsrondjes' gedaan worden. Ik heb aan beiden zo'n hekel dat ik dat zeker niet overneem in mijn eigen diensten. Als ik je hiermee gerust kan stellen. Je wordt nooit verplicht iets te delen of nooit aangeduid om iets te zeggen. 

Tijdens onze kick-off sessie op woensdag 17 februari organiseer ik nog geen breakout rooms. Ik zal eerst overlopen wat zo'n breakout room juist inhoudt, hoe wij het gaan gebruiken en wat hiervoor de afspraken zijn. Zo weet je precies wat je wel en niet kan verwachten. 

Jij kiest zelf of je
- de rol van luisteraar en vragensteller opneemt om je mede-toksers te helpen,
- net graag je eigen ervaring of een tip wil delen om de anderen te inspireren,
- of je eigen uitdaging op dat moment graag wil voorleggen en de ervaring van anderen hoort. 

Mocht er een topic aan bod komen waar niemand al veel ervaring mee heeft, ik heb heel wat stories in mijn rugzak die relevant zijn voor de topics die aan bod komen dat ik steeds het conceptuele, theoretische gedeelte concreet kan maken met relevante voorbeelden uit mijn eigen leven of dat van andere Toksers (anoniem uiteraard).

Bovendien kan je dit traject ook perfect enkel via de opnames volgen. Je hoeft niet live aanwezig te zijn. Mijn ervaring leert dat het bijna niemand lukt om in een langer durend traject als dit 100% live aanwezig te kunnen zijn. De interacties met je mede-toksers heb je sowieso, indien je dat wenst, in de aparte community tool waar je automatisch deel van uitmaakt vanaf 17 februari. 

En als je specifieke vragen hebt, kan je me die ook apart mailen en dan kan ik die mogelijk aan bod laten komen tijdens de live afspraken, ook al kan jij niet aanwezig zijn.