Ik ben wat overweldigd door al de dingen die ik ga leren en moeten toepassen tijdens het traject. Ben je zeker dat ik dit kan?

Ik ben heel transparant hierover van in het begin.

Ja, er is heel wat dat ik je ga vragen om te leren, te maken, toe te passen binnen het Toks-canvas 100 dagen traject.

Ja, het zal soms buiten je comfortzone zijn en ongemakkelijk voelen. Je kan je aan innerlijke weerstand verwachten. 

Ja, er zullen mogelijk momenten zijn waarop je mijn directheid niet waardeert en mij gaat vervloeken (ik vergeef het je nu al ;)).

 

Maar het ding is, dat...

Zolang je bereid bent om wekelijks de gevraagde tijd te investeren, de opdrachten te maken en mij of je mede-toksers in onze community tool om hulp te vragen als je vastloopt of iets niet duidelijk is, kan jij dit absoluut doen!

Je hebt waarschijnlijk al ervaren dat alle waardevolle, diepgaande, fundamentele dingen die je doet, een aanzienlijke portie inzet, inspanning en geduld vragen. Het is heel wat waar we mee bezig zijn. 

Als je dit leest ben ik er heel erg zeker van dat je bereid bent de nodige inspanningen te leveren. Dat je vindt dat je het verdient om de levensveranderende resultaten te kunnen ervaren die op 't einde van een succesvol bewezen traject als het Toks-canvas mogelijk zijn.

Je wil gewoon heel zeker zijn dat zowel je financiële als je tijdsinvestering je dichterbij je gewenste resultaten zal brengen. En dat is mijn grote belofte aan jou. Je zal geen tijd, aandacht of energie verspillen. Je zal altijd het gevoel hebben dat alles wat je doet in het kader van de trainings, opdrachten en coaching, je een stap dichter brengt bij het weer in eigen handen nemen van je leven. En alle mini-overwinningsmomenten, voldoening, blijdschap en plezier dat daarmee gepaard gaat. Dit is geen plotse 180 graden ommezwaai van je leven. We werken stap voor stap aan de juiste dingen op het juiste moment. We gaan niet meteen in 100 dagen je volledige persoonlijke en professionele leven kunnen aanpakken. Als je dit verwacht, vraag ik je met aandrang niet deel te nemen. 

Het 100 dagen Toks-canvas traject zorgt voor je eerste gepersonaliseerde versie van het Toks-canvas. Het moeilijke fundamentele werk heb je nu aan de hand van een duidelijk stappenplan en omringt met gelijkgestemden uitgevoerd. Het is nu aan jou om je initiële werk verder te zetten. Als je na de 100 dagen stopt met je canvas, als je je persoonlijk systeem niet meer 'voedt', dan gaan je resultaten niet blijvend zijn. Net zoals met een dieet of fitness abonemment. Als je voor jezelf momenteel dat engagement niet kan aangaan, raad ik je aan niet deel te nemen. Misschien heb ik de eer om je op een later moment te ontmoeten. Er komen nog heel wat andere mogelijkheden in de toekomst om met mij of het Toks-canvas te werken. 

Als je echter consistent aan je eerste canvas blijft werken nadat je de fundamenten gelegd hebt, als je het verder blijft optimaliseren en aanpassen, dan heb je jezelf een geschenk gegeven dat blijft geven. Als jij het werk doet dat nodig is, zal je canvas meer en meer werk voor jou gaan doen.