Moet ik een nieuwe applicatie, software of app kopen of leren?

Nee absoluut niet. Het Toks-canvas leert je een andere workflow, een nieuwe manier van werken, denken, dingen aanpakken, filteren, beslissingen nemen, doelen stellen, plannen, ontspannen en nog veel meer. Een systematische benadering die rekening houdt met je totaalplaatje. Een holistische aanpak waar je korte termijn en lange termijn doelen continu met elkaar in verbinding staan. 

Je kan het Toks-canvas in eender welke tool, in eender welke software vorm geven. Ben je gewend met Outlook, Word, Excel, Onenote te werken, dan kan je perfect het canvas daarin verwerken. Hetzelfde geldt voor de Mac tools, G-drive, Dropbox, Onedrive, Asana, Trello, Wunderlist enz. Ik heb het Toks-canvas zo ontwikkeld dat het platform agnostisch is. We weten namelijk niet wat de technologiereuzen met hun platformen gaan doen de komende jaren. Bovendien komen er maandelijks heel wat nieuwe tech stuff en apps bij. Er zal altijd een next new shiny object zijn dat je mogelijk afleidt en waardoor je nooit echt je fundament, je persoonlijke canvas kan verankeren in de geweldige kracht van technologie. 

Voor diegenen die nog niet de ideale software, app gevonden hebben, die nog geen uitgebreid digitaal documentatiesysteem gebruiken en open staan om te experimenteren raad ik absoluut mijn uitverkoren applicatie aan. Ik volg de markt van productiveitsapps en software al jaren en deze ontdekking is een echt pareltje! Wat mij betreft, is het de allerbeste applicatie op de markt vandaag (and here to stay!) die volledig aan de technologische noden van de kenniswerker tegemoet komt. En zelfs dik overdelivered! Een echte treat voor de geeks zoals mij :). Ik lichtte al een tipje van de sluier over deze applicatie in de Toks-voorstelling video toen ik je voorbeelden met mijn persoonlijke data toonde. In mijn dagelijkse planner, mijn habit tracker, maandelijkse review template, digitale boekenkast, online media artikels, exercise databank, receptenboek... pikte je mogelijk al iets op over de enorme veelzijdigheid en ongeziene mogelijkheden van deze applicatie. You ain't see nothing yet!

Deze unieke applicatie kan je trouwens ruim gratis uittesten vooraleer je een maandelijks minimaal abonnement betaalt. 

Als je de applicatie niet hebt herkend, verklap ik nog niet waarover het gaat. Dat is een extra bonus, een primeur voor de eerste 100. In de video zag je trouwens enkel screenshots. Tijdens het traject deel ik mijn scherm tijdens de groepssessies en krijg je een exclusieve inkijk, een behind-de-scenes van hoe mijn persoonlijke en professionele leven volledig met elkaar geconnecteerd in één digitaal systeem ondergebracht zijn.