Wat als ik achterop geraak of niet kan volgen?

Er is niet zoiets als achterop geraken in het Toks-canvas 100 dagen traject. Alle deelnemers zullen een andere invulling hebben, zullen meer of minder doen. Dat is volledig afhankelijk van jouw situatie, de tijd en ruimte die je beschikbaar kan maken. Leg jezelf hier zeker geen druk op. Het is mijn aanbeveling om er wekelijks en liefst dagelijks mee bezig te zijn maar dit is geen absolute voorwaarde om tot resultaten te komen. Dat is het ideale scenario. Tussen het ideale en het worst-case scenario (helemaal geen actie nemen en passief toekijken) is een heel spectrum aan invullingen. Een hele waaier aan mogelijkheden om met je canvas aan te slag te gaan rekening houdend met je persoonlijke situatie. 

Je hebt levenslang toegang tot alle opnames van het Toks-canvas. Je kan de 100 dagen over 365 dagen verspreiden. Je kan het volledig op jouw ritme volgen. Je mist dan wel de rechtstreekse coaching die enkel tijdens de 100 dagen beschikbaar is en mogelijk de verhalen en inzichten van mede-toksers maar laat dat geen belemmering zijn om persoonlijke vooruitgang te boeken binnen jouw gegeven situatie.

Je kan ook op elk moment beslissen om even een break te nemen indien je dat wenst. Het is een intensief traject waar mogelijk wat ondergegraven emoties naar boven komen. 

Dit werk wacht op jou van zodra jij er klaar voor bent.