Waarin verschilt het 100 dagen toksen traject van andere aanbieders?

De Toks-methode is uniek. Je vindt mijn aanpak nergens anders op de markt. Het Toks-canvas, de methodiek, de intellectuele eigendom (IP) en het merk Toksen zijn daarom ook juridisch geregistreerd en gedeponeerd en auteursrechtelijk beschermd.

Er zijn heel wat verschillen met andere aanbieders. Die met de grootste positieve impact op jouw resultaten hier even op een rijtje:

1) We stemmen je tijd, je energie en je aandacht in je persoonlijke en professionele leven op elkaar af
Dit is een holistische, integrale benadering. Het Toks-canvas geeft je niet één of twee puzzelstukjes, geen gefragmenteerde losstaande tactieken die jezelf nog aan elkaar moet breien of je volledig potentieel niet laten benutten. Het Toks-canvas is de "Heilige Graal van Persoonlijk Leiderschap". De full-option met alle toeters en bellen maar dan tot de essentie herleid. De 'Golden Nuggets' compact, eenvoudig, en meteen voor jou inzetbaar gemaakt. Mijn persoonlijk jarenlang diepgaand onderzoek, analyse, experimentatie, deelnames aan buitenlandse seminaries, opleidingen en masterminds brengt het beste van gerenommeerde topexperts (op vlak van neurowetenschap & gedragswetenschap, psychologie, leadership, business en coaching)  in de Negen Disciplines van het Toks-canvas samen. Ik volg ook de nieuwe future trends en ontwikkelingen in mijn negen expertise topics op de voet zodat het Toks-canvas constant geactualiseerd blijft op basis van die laatste nieuwe evidence-based bevindingen. 

2) Een eenvoudig stappenplan dat je bij de hand neemt en door de jungle leidt
Een duidelijk stappenplan waarin de volgorde erg bewust gekozen is zodat je aan de juiste dingen op het juiste moment bezig bent. Je kan geen stap overslaan. Dat is net de kern van de zaak. Wij doen niet aan short-cuts omdat ze niet blijvend en duurzaam werken. 

3) Volledig op maat van jouw specifieke unieke situatie en op jouw ritme
Het resultaat van onze samenwerking is een volledig gepersonaliseerd canvas. Er zijn er geen twee die er hetzelfde uitzien. Een Toks-traject geeft tijd en ruimte om toe te passen, om aan de slag te gaan, om vragen te stellen, om geïnspireerd te worden. Het is geen 2-daagse workshop waar je vooral geënthousiasmeerd wordt en opgeladen van thuis komt, maar dan een week later al niet meer weet waarover het juist ging en al helemaal niets gedaan hebt met waardevolle inzichten die je op dat moment opdeed. 

4) Focus op actie en implementatie 
Tijdens elke wekelijkse sessie ga je aan de slag tijdens de sessie en geef ik opdrachten in je werkboek waar je tijdens de week aan kan werken. Ik deel heel wat behind-the-scenes voorbeelden, je mede-toksers delen hun ervaringen, je krijgt tools aangereikt die je op weg helpen.

5) Training én coaching hand in hand

Wij geloven dat je coaching nog straffer maakt als je ook extra kennis doorgeeft. Soms kan je geen doorbraak ervaren omdat je 't gewoon niet weet, omdat je de alternatieven niet kent. Vandaar dat topic training een belangrijk onderdeel van alle Toks-coachingstrajecten vormt.

6) Community van gelijkgestemden
Je wordt omringd door mannen en vrouwen van verschillende sectoren, industrieën, leeftijden, functies, achtergrond die begrijpen waar je voor staat, niet langer willen wachten en van persoonlijk leiderschap een prioriteit willen maken.

7) Coach Brenda ;-)
Het is mijn levensmissie om persoonlijk leiderschap in België toegankelijk, eenvoudig, haalbaar, houdbaar en plezant te maken! Ik ben niet alleen gefascineerd en gepassioneerd hierover, ik heb ook de expertise, de knowhow, de ervaring en de up-to-date tools die je nodig hebt. Als bedenker van het Toks-canvas ken ik de methodiek als de besten. Net omdat ik zo persoonlijk betrokken ben ga ik die extra mile voor mijn Toksers.  

Hier vind je nog meer verschillen.